Maria Dickson

Pidän ääntä niiden puolesta, joita maailma pyrkii hiljentämään. Kun joku yrittää satuttaa minua, palaan vahvempana. Pysyn murtumattomana vaikka kuinka kovasti joku yrittää minut hajottaa.

Tavoitteet

Kestävä kehitys edellä

Ei ole mitään järkeä olla olemassa, jos emme muuta suuntaamme kohti sosiaalisesti, kulttuurisesti, taloudellisesti ja ekologisesti kestävään tulevaisuuteen.

Hyvinvoinnista totta

Hyvinvointi, terveys ja turvallisuus kuuluu kaikille ja koskee jokaista. Se vaatii yhteistyötä, ennaltaehkäisyä ja matalan kynnyksen palveluita.

Oikeudenmukaisesti

Elämme paremmassa yhteiskunnassa, kun huolehdimme siitä, että kukaan ei jää kehityksen ulkopuolelle ja ratkaisut palvelevat jokaista.

Lyhyesti minusta

Minut tunnetaan ulospäin suuntautuneena, huumorintajuisena ja avuliaana. Olen se henkilö, joka tulee usein ihmisten mieleen, kun joku tarvitsee apua. Mutta minulla on myös toinen puoli. Yksin ollessani ajattelen sosiaalisia asioita, luen historiasta ja politiikasta ja olen kiinnostunut filosofisista kysymyksistä.

Muutin Helsingistä Espooseen noin kolmekymppisenä. Olen naimisissa ja meillä on kouluikäinen lapsi. Omistamme koiria, marsuja, käärmeen ja mehiläisiä. Harrastuksiini, lukemisen lisäksi, kuuluu kodin jatkuva remontointi ja talvisin lumilautailu. Olen opiskellut kulttuurialaa (Vestonomi) ja liiketaloutta (Tradenomi). Suoritin muutosjohtamisen YAMK koulutuksen (YAMK Tradenomi). Puhun äidinkielenä suomea ja venäjää sekä erinomaista englantia.

Paluumuuttaja(ko?)

Olen syntynyt Suomessa ja olen Suomen kansalainen, joten älä anna nimeni tai ulkonäöni hämätä sinua. Isäni on syntynyt ja kasvanut Helsingissä ja äitini syntyi Moskovassa. Vanhempani työskentelivät Venäjällä ja asuimme pienessä kahden huoneen asunnossa sisarusteni, ukrainalaisen isoäitini ja juutalaisen isoisäni kanssa, kunnes muutimme takaisin Suomeen. Olin tuolloin 8-vuotias.

Teiniaktivisti

Olen aina ollut kiinnostunut politiikasta, koska olen kiinnostunut siitä, miten maailma toimii. En kuitenkaan ollut missään nuorisovaltuustoissa, järjestössä tai missään muualla mukana. En edes tiennyt niiden olemassaolosta. Yksi syy tähän on se, että pidin kaiken tämän kiinnostuksen sisälläni enkä tiennyt kenen kanssa voisin jakaa mielenkiintoani, kunnes tulin teini-ikäiseksi ja löysin vaihtoehtoisia tapoja vaikuttaa.

Ne eivät olleet kovin suuria ja merkittäviä. Osallistuin mielenosoituksiin, talojen valtauksiin, protesteihin ja allekirjoitin vetoomuksia. Pyörin tuolloin erilaisissa alakulttuureissa, enimmäkseen punkkareiden kanssa. Mutta tämä ei minulle riittänyt, koska huomasin, että vaikka kuinka yritämme vaikuttaa, muutokset eivät tapahdu. Päätin jättää tuon maailman taakseni.

Äidinvaisto herätti

Menin naimisiin skotlantilaisen miehen kanssa ja saimme lapsen. Lapsen saaminen herätti jälleen kerran mielenkiintoni politiikkaan, sillä nyt siitä tuli myös henkilökohtainen kysymys. Huomasin, miten paljon haluan asioiden olevan toisin tässä maailmassa.

Olen sellainen henkilö, joka selviytyy vaikka haasteita ja esteitä laitettaisiin eteeni. Tiedän, että kaikki eivät pysty samaan ja tämän takia haluan edistää ja vahvistaa hyvinvointivaltion toimintaa.

About our team

Sia Britt

Software Engineer

Roksana Heath

Sales Manager

Agata Baldwin

Marketing Assistant

Naveed Atkins

Superman

Clyde Crawford

Sales Manager

Jack Browne

Support Assistant

Meet Our Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat culpa qui officia.