Oikeudet

Tämä sopimus sisältää oikeudet, jotka liittyvät Awesome Support Services Tmi (“meidän”) aineistoon dickson.fi -sivuilla. Myönnämme sinulle (“sinä”) maailmanlaajuiset oikeudet ladata, kopioida, muokata ja käyttää sivulla lataamiasi aineistoja (“kuvitukset”) omiin kaupallisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti.

Käyttöoikeudet

✔️ Sinulla on täydet, maailmanlaajuiset oikeudet käyttää, ladata, kopioida, muokata ja käyttää ilmaisia ja maksettuja kuvituksia omiin kaupallisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

❌ Et saa myydä, jakaa, lisensoida tai tarjota ladattuja tiedostoja kolmannelle osapuolelle.

❌ Kuvituksia ei saa tarjota edelleen esimerkiksi oman esityksen tai verkkosivun välityksellä (on kuitenkin sallittua ohjata henkilöitä tälle sivulle!)

❌ Et saa ladata kuvituksia aineistopankkeihin, verkkosivumalleihin, esitysmalleihin tai muihin luonnossuunnitelmiin.

❌ Kuvituksia sellaisenaan ei saa käyttää myytävissä tuotteissa, kuten painotuotteissa, vaatteissa ja tuotelahjoissa.

❌ Et saa sisällyttää kuvituksia tai sen osia osana logoa, tavaramerkkiä, yrityksen nimeä tai palvelumerkkiä.

Jos haluat käyttää kuvitusta tai sen osia muuhun tarkoitukseen, kuin mihin käyttöoikeus oikeuttaa, pyydä meiltä siihen mahdollinen suostumus. Huomioithan, että olemme tällöin oikeutettuja lisäkorvaukseen!

Meidän teoksia ei saa saattaa yleisön saataviin meidän taiteellista arvoa tai omalaatuisuutta loukkaavalla tavalla tai loukkaavassa yhteydessä. 

Tekijän nimen ilmoittaminen

Aina kun mahdollista – näytä tekijän nimi kuvituksen yhteydessä. Arvostamme tätä suuresti!

Omistusoikeus

Kaikki luonnokset ja valmiit aineistot ovat meidän omaisuutta ellei toisin ole sovittu. Pidätämme kaikki oikeudet kuvituksiin, kaikki kuvituksiin liittyvät tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet.

Vastuunrajoitusehdot

Välilliset seurausvahingot, kuten menetetty liikevoitto ja kolmannelle osapuolelle mahdollisesti syntyvät vahingot eivät kuulu sopimuksen perusteella korvausvastuun piiriin.